Home  »  Gemeenteleven  »  Jeugd Club 12-
Club 12-

Beste jongens en meisjes,

Allereerst iedereen een gezegend 2018 toegewenst! Dat God steeds weer iedere dag bij je zal zijn, vraag daar maar iedere ochtend, middag en avond om. Steeds weer opnieuw aan Hem vragen zoals in psalm 25 vers 2 staat:

Heer, ai, maak mij Uwe wegen door Uw Woord en Geest bekend.

Leid mij in Uw waarheid, leer ijverig mij Uw wet betrachten,

want Gij zijt mijn heil O HEER.

Ik blijf U al den dag verwachten.

Op het moment dat je dit stukje leest, is de kerstvakantie alweer voorbij. Wat is het snel gegaan hé? Hebben jullie een fijne vakantie gehad? We hoorden dat Gerianne een broertje heeft gekregen. Wat een mooi bericht is dat. We willen haar, samen met haar papa en mama en broertjes, van harte feliciteren! We wensen Woutina en André veel liefde, geduld, wijsheid, helderheid en inzicht toe en dit alles overgoten met een sausje van humor. Bovenal dat de Heere jullie zal helpen en bijstaan bij de opvoeding van jullie zoon.

De laatste keer dat we met elkaar geknutseld hebben, was op zaterdagochtend 16 december jongstleden. Helaas kon juf José niet aanwezig zijn i.v.m. het ongelukje wat Hanze is overkomen. Gelukkig mag het weer goed met hem gaan. Juf Adriana en de juffen Josanne, Josje en Lisa waren er om te helpen en daar zijn we heel blij mee. Jullie hadden allemaal glazen potjes meegenomen en die mochten jullie versieren met tape waarop een kantmotief in verwerkt was. Zodra je dat had gedaan, spoten juf Josanne, juf Josje en juf Adriana de potjes met een zilveren, gouden of witte spuitbus.

Nu even wachten tot het gedroogd was en daarna heel voorzichtig de tape verwijderen.....et voilà...een lichtje erin en je hebt een mooi lichtje. Ze waren prachtig geworden!. We hebben ook nog koekjes versiert en direct maar opgegeten, want ze zagen er zo lekker uit!

De komende keren dat er knutselclub is, kun je alvast in de agenda zetten:

Zaterdag 3 februari 2018

Zaterdag 3 maart 2018

Zaterdag 7 april 2018

Wil je iedere keer dat er club is, EUR 1,- voor de kosten meenemen?

Dan nog het volgende: Wij zijn per direct op zoek naar een super enthousiaste lieve en creatieve juf of meester.

Per december 2017 is juf Martha gestopt met leiding geven en nadat het seizoen is afgelopen stopt ook juf José met leiding geven. Met heel veel liefde, warmte en eveneens veel enthousiasme hebben wij samen de 12-club geleid, maar de combinatie van een enerverend privéleven (o.a. met opgroeiende kinderen) en de knutselclub, vergt veel energie van ons. Daarom doen we een zeer dringend àppel op u als oudere, maar ook jij als jongere (boven de 18 jaar) om de voortzetting van de 12-club te waarborgen. In de komende periode zullen we u en/of jou benaderen met de vraag of u/jij leiding wil(t) geven aan de knutselclub. Uiteraard kunt u ons ook benaderen, middels mailadres Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

De 12-club knutselt één zaterdagmiddag in de maand met een groep van maximaal 15 kinderen variërend in de leeftijd van 4 jaar tot 12 jaar. We starten de middag met gebed, een Bijbelverhaal en het zingen van een psalm en/of christelijk lied. Daarna gaan we knutselen met elkaar. We hebben dan een werkje uitgekozen wat voor alle kinderen uitdagend genoeg en niet té moeilijk is. De knutselmiddag duurt ongeveer 2 uur. Naast knutselen worden extra activiteiten georganiseerd zoals een dagje-uit en het kinderàppel.

Hartelijke groet,

 

Juf José en juf Martha

 

De 12- jeugdclub, beter bekend als zaterdagmiddagclub, is bestemd voor alle kinderen tussen de 4 en de 12 jaar.

In het seizoen van oktober tot en met april houden wij gemiddeld één keer in de vier weken club op zaterdagmiddag van 14:00 - 16:00 uur.

Op de club beginnen wij met gebed en lezen een verhaal uit een kinderbijbel. Aansluitend zingen we een bijpassende psalm(en).

Mocht je een instrument bespelen: neem deze mee!

Na het zingen drinken we wat met wat lekkers erbij. Na deze pauze gaan we een (creatieve) activiteit doen

We starten het seizoen in oktober, we sluiten het seizoen af met het kinderappel, georganiseerd door de HHJO.