Home  »  Gemeenteleven  »  Jeugd Club 12-
Club 12-

Beste meisjes en jongens,

De zomervakantie ligt achter ons en wanneer je dit leest, ben je alweer twee weken naar school geweest. We zijn benieuwd naar jullie verhalen; heb je een fijne vakantie gehad? Hoe is het in je (nieuwe) klas en school? We zijn blij en verwonderd ook dat we allen nog gespaard en bewaard zijn gebleven en dat we nog in vrede met elkaar samen mogen komen op school, in de kerk of waar dan ook. Dat is niet zo vanzelfsprekend als het lijkt. Vraag er maar iedere dag om dat de Heere je wil bewaren op weg naar school of club of naar een vriend(in), vraag steeds maar of Hij in je hart wil komen wonen. Of Hij je wil helpen dit nieuwe schooljaar.....als het soms moeilijk is of wanneer je iets niet begrijpt. Hij heeft Zelf gezegd in Zijn Woord: Open je mond maar, eis maar van Mij vrijmoedig.

Op zaterdag 24 november aanstaande – dat duurt dus nog wel even, hiervoor vragen we je begrip - hopen we voor het eerst elkaar weer te ontmoeten. Deze keer is dat bij juf Martha aan de Odijkseweg 14 inHouten. We willen je vragen of je om 14.00 uur aanwezig kunt zijn. We gaan dan eerst met elkaar naar het Bijbelverhaal luisteren en daarna knutselen. Om 16.00 uur zijn we klaar met knutselen en kun je weer opgehaald worden. Wil je iedere keer wanneer er club is EUR 1,- meenemen voor de gemaakte kosten?

Juf Adriana hoopt vanaf die zaterdag jullie nieuwe juf te zijn. Jullie kennen haar al, omdat ze ons hielp de afgelopen periode. We zijn erg blij dat juf Adriana dit wil doen en zij heeft er ook heel veel zin in om met jullie leuke en mooie dingen te maken, maar ook zij is blij met extra handen, daarom onderstaand verzoek:

Wij zijn nog steeds dringend op zoek naar een super enthousiaste lieve en creatieve juf of meester. 

Per december 2017 is juf Martha gestopt met leiding geven en nadat het seizoen is afgelopen stopte ook juf José met leiding geven. Met heel veel liefde, warmte en eveneens veel enthousiasme hebben juf Martha en juf José samen de 12-club geleid, maar de combinatie van een enerverend privéleven (o.a. met opgroeiende kinderen) en de knutselclub, vergt veel energie van ons. Daarom doen we een dringend appél op u als oudere, maar ook jij als jongere (boven de 18 jaar) om de voortzetting van de 12-club te waarborgen. We zullen in de komende periode opnieuw u en/of jou benaderen met de vraag of u/jij leiding wil(t) geven aan de knutselclub. Uiteraard kunt u ons ook benaderen, middels mailadres Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

De 12-club knutselt één zaterdagmiddag in de maand met een groep van maximaal 15 kinderen variërend in de leeftijd van 4 jaar tot 12 jaar. We starten de middag met gebed, een Bijbelverhaal en het zingen van een psalm en/of christelijk lied. Daarna gaan we knutselen met elkaar. We hebben dan een werkje uitgekozen wat voor alle kinderen uitdagend genoeg en niet té moeilijk is. De knutselmiddag duurt ongeveer 2 uur. Naast knutselen worden extra activiteiten georganiseerd zoals een dagje-uit en het kinderappél. 
Daarnaast zijn we uiteraard altijd heel blij met extra hulp/red/knutselhandjes van jongeren uit de gemeente. Welkom! Ook voor je eventuele maatschappelijke stage!

Hartelijke groet,                                Juf Adriana, juf José en juf Martha