Home  »  Gemeenteleven  »  Jeugd Club 12-
Club 12-

De 12- jeugdclub, beter bekend als zaterdagmiddagclub, is bestemd voor alle kinderen tussen de 4 en de 12 jaar.

In het seizoen van oktober tot en met april houden wij gemiddeld één keer in de vier weken club op zaterdagmiddag van 14:00 - 16:00 uur.

Op de club beginnen wij met gebed en lezen een verhaal uit een kinderbijbel. Aansluitend zingen we een bijpassende psalm(en).

Mocht je een instrument bespelen: neem deze mee!

Na het zingen drinken we wat met wat lekkers erbij. Na deze pauze gaan we een (creatieve) activiteit doen

We starten het seizoen in oktober, we sluiten het seizoen af met het kinderappel, georganiseerd door de HHJO.

Op zaterdag 30 september jongstleden zijn we met elkaar op stap geweest. Vanwege het weer konden we helaas niet naar Het Rosarium in Doorn. Op het moment dat we daar waren, regende het wel heel erg hard. Toen zijn we direct maar doorgereden naar binnenspeeltuin De Schatkids in Veenendaal. Daar hebben we met elkaar gegeten, gedronken en heerlijk gespeeld. Sommigen van jullie hadden een superhoge muur van grote legostenen gemaakt. Heel knap gedaan hoor!

Wat vloog de tijd! De Heere heeft ons weer bewaard en gespaard onderweg en in de binnenspeeltuin. We willen juf Aline en juf Adriana bedanken voor het rijden en de begeleiding! Daarnaast ook natuurlijk de 'juffen' Josje en Lisa.

Op zaterdag 28 oktober hebben we met elkaar iets grappigs gemaakt door allerlei verschillende knopen in de vorm van een boom, hart of hert op canvasdoek te plakken. Het zag er allemaal heel erg leuk uit! Jullie hebben heel goed je best gedaan! In de volgende kerkbode hopen we er iets meer over te vertellen en te laten zien.

Zaterdag 18 november aanstaande hopen we weer om 14.00 uur bij elkaar te komen.

Zaterdag 16 december zullen we (i.v.m. de kerstviering) om 10.00 uur starten i.p.v. 14.00 uur.

Denk je eraan om iedere keer een EUR 1,-  mee te brengen voor de onkosten?

We kijken uit naar jullie komst!

Hartelijke groet,

 

Juf José en juf Martha

Daarnaast mag je de volgende data alvast in de agenda zetten:

 

Zaterdag 18 november 2017

Zaterdag 16 december 2017

We starten om 14.00 uur en eindigen om 16.00 uur.

Net als vorig jaar vinden we het heel gezellig en fijn wanneer er wat extra handjes zijn om ons te helpen. Mocht u of jij zin en tijd hebben om samen de kinderen van onze gemeente een fijne middag te bezorgen, bent u of ben jij creatief (en heb je punten nodig voor je maatschappelijke stage), weet dan dat ook u en jij van harte welkom bent. Even gezellig langs komen, mag uiteraard ook.

 

We kijken uit naar jullie komst!

.

Wij hopen dat jullie allemaal komen, een vriendje of vriendinnetje is van harte welkom!

Groetjes juf Jose Blankers, tel 030-6340125 / Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.