Home  »  Gemeenteleven  »  Jeugdvereniging 16+
Jeugdvereniging 16+

Welkom bij de 16+jeugdvereniging van de HHK te Houten.

 

Vrijdag 6 oktober hopen wij mee te doen met de landelijke actienacht in Arnhem, wij slapen dan in de Koepelgevangenis. Zaterdag stopt het HHJO (Hesteld Hervormde Jongeren Organisatie) programma rond 11.00 uur en willen wij op de fiets terug naar Houten gaan. Dit om geld intezamelen voor deze actie, sponsoren zijn nog welkom u kunt zich opgeven bij de leiding. Op vrijdag 6 oktober verzamelen (met je fiets!) bij de Bron om 18.15 uur, wij worden met fiets gebracht naar Arnhem. Daar volgt een programma onder leiding van de HHJO, meer informatie hierover kun je vinden op de site http://www.hhjo.nl/hhjo-rondom/landelijke-actie/actienacht . Wij verwachten zaterdag 7 oktober tussen 16.00 en 16.30 uur weer in Houten te zijn. Als het goed is heb je je hier al voor opgegeven, zo niet laat het ons snel even weten.

Vrijdag 27 oktober is de volgende J.V. avond voor dit seizoen, het Bijbelthema voor dit seizoen zijn de Spreuken van Salomo. Wij hopen te mogen zien dat de Spreuken al wel heel oud zijn maar dat de waarheid ervan nog heel actueel is, voor jong en oud. Alle jongeren vanaf 16 jaar zijn hartelijk welkom!

De volgende data kun je alvast in je agenda zetten: vrijdag 17 november, 8 december, 12 januari, 2 en 23 februari.

 

Wij hopen jullie vrijdag 6 oktober om 18.15 uur bij de Bron te ontmoeten!

Met vriendelijke groet,

W. van Roekel en E.J. van Ettekoven

 

Naast de 'gewone' avonden kan het zijn dat er een spreker wordt uitgenodigd of gaan wij met elkaar gourmetten.

Ben je 16 jaar of ouder dan ben je van harte welkom op onze vereniging en neem gerust vriend(en) en/of vriendin(nen) mee.

 

 

 

Voor alle data geldt: Deo Volente