Home  »  Gemeenteleven  »  Zondagsschool
Zondagsschool

Beste ouders en kinderen,

Het kerstfeest van de zondagsschool is weer geweest, waar we terug mogen zien op een goede avond. Er was een goede betrokkenheid en blij zijn we ook met de collecteopbrengst, namelijk € 373,30. Tellen we daar de inhoud van de zondagschoolpotjes erbij, dan konden we              € 440,05 overmaken naar St. Stephanos voor project Bijbels.

Nu zijn we alweer enkele weken verder, en zal de zondagsschool weer beginnen op DV 14 januari op de gebruikelijke tijden. We hopen weer op jullie trouwe opkomst en zal er weer verder gegaan worden met het rooster en zullen er weer nieuwe roosterboekjes besteld gaan worden.

Bij dezen willen we juf v.d. Berg met hun gezin van harte feliciteren met de geboorte van hun zoon. We hopen en bidden dat hij met Gods zegen mag opgroeien tot eer van God, en vreugde voor de ouders.

 

Dat er ook gebed zij in de gemeente, om de Bijbelse geschiedenis en de boodschap daarin opgesloten op een eenvoudige wijze verteld mag worden. Ook dat de Heere Zelf mee mag komen om het te doen wortelen in harten van de kinderen.

Er mogen gerust meer kinderen komen hoor, het zijn nu 2 hele kleine groepjes. Dus neem gerust een vriendje/vriendinnetje mee.


Meester Kees Floor,  Juf Woutina van den Berg, Juf Jolanda van Eck

 

Heeft u vragen of opmerkingen met betrekking tot het werk van de zondagsschool kunt u contact opnemen met:

Kees Floor

Lekdijk 12a

3998 NH Schalkwijk

030-6379865

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.