Home  »  Gemeenteleven  »  Zondagsschool
Zondagsschool

 

Dag jongens en meiden, ouders/belangstellenden

Wat gaat het toch snel. De herfstvakantie er al weer op. Jullie zijn zelfs al weer bijna 2 weken naar school.

Voor ons, als leiding, betekend dit dat het kerst programma (bijna) “in kannen en kruiken” is. De komende zondagen hopen we dan ook alvast wat te gaan oefenen, teksten mee te geven naar huis om te leren etc. etc.

Voor ieders agenda (kinderen, ouders en gehele gemeente!), zaterdag avond 16 december ’17, bij leven en welzijn, hopen we met de kinderen van de zondagsschool kerst te gedenken. Fijn als hier naast directe familie ook veel gemeenteleden belangstelling voor tonen!

Verder is er op de zondagen: 5 november, 12 november, 19 november en 26 november zondagsschool. Voor 26 november geldt -> alle kinderen worden om 15 uur verwacht in het verenigingsgebouw! De 2 daarop volgende zondagen, 3 en 10 december, hopen we aansluitend op de morgendienst te oefenen in de kerk.

Voor een ieder die dit leest, wij zoeken nog iemand/meerderen ter versterking in het geven van de zondagsschool. Heeft u/heb jij tijd op zondag middag tussen 15 en 16 uur?! Zeker voor de jongste groep (leeftijd ong. van 4-8 jaar) zijn wij dringend op zoek. Ook als je niet weet wat het inhoud willen we jullie vragen het te overwegen, misschien kun je een keer komen kijken om te zien wat het inhoud en spreekt het je wel aan?! We hopen het van harte!!

 

Vriendelijke groet, de leiding

 

Er mogen gerust meer kinderen komen hoor, het zijn nu 2 hele kleine groepjes. Dus neem gerust een vriendje/vriendinnetje mee.


Meester Kees Floor,  Juf Woutina van den Berg, Juf Jolanda van Eck

 

Heeft u vragen of opmerkingen met betrekking tot het werk van de zondagsschool kunt u contact opnemen met:

Kees Floor

Lekdijk 12a

3998 NH Schalkwijk

030-6379865

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.