Home  »  Gemeenteleven  »  Zondagsschool
Zondagsschool

 

 

Dag jongens en meisjes, ouders / verzorgers

Wat een roepstemmen gaan er uit binnen de gemeente. In zo korte tijd, plotseling zo veel mensen die gestorven zijn. En jongens / meisjes, onthoudt dat dit ook zo maar opeens jouw / mij kan gebeuren! Vraag maar veel aan de Heere of Hij ook jouw / uw Verlosser mag zijn. Alleen als dat zo is, is sterven niet meer zo heel erg omdat je / u dan mag weten dat u voor altijd bij de Heere verder mag leven.

Op zondag proberen we hier met de kinderen over te praten, moeilijk! Helpt u mee door te bidden of het de goede woorden mogen zijn die we spreken? Ook wij kunnen dit niet van onszelf.

Zondag 21 en 28 oktober is er geen zondagsschool i.v.m. de herfstvakantie.

We hopen zondagsschool te geven op de volgende zondagen: 4 november, 11 november, 18 november en 25 november. De groten worden van 15 – 16 uur verwacht in de consistorie. De jongsten op dezelfde tijd in het vereniging gebouw.

En uiteraard zijn nieuwe kinderen welkom!! Denk hierbij ook eens aan een buurjongen / meisje, misschien heeft hij wel eens vragen waarom je naar de kerk gaat, bid etc. op de zondagsschool kan hij ook horen vertellen uit de Bijbel.

Vriendelijke groet, de leiding