Home  »  Plaatselijk  »  Nieuwsberichten
Agenda

FIETSTOCHT

Op zaterdag 13 juni hopen we weer een prachtige én gezellige fietstocht te organiseren. Graag ontmoeten wij u tussen 13.30 en 14.00 uur bij verenigingsgebouw ‘De Bron’. Hier start de uitgestippelde fietsroute van circa 30 kilometer.

U krijgt een route mee, waarin ook de tussenstops aangegeven zijn. Uiteraard zijn de kinderen ook van harte welkom, zeker voor de smulpartij bij terugkomst! Onderweg kunt u genieten van de prachtige natuur in en rondom Houten.

Op de terugweg, met de kerktoren in zicht, komt u rond 17.00 uur weer bij ‘De Bron’ aan en heeft u uw ‘bestemming bereikt’. Zelf koken is deze avond onnodig, want wij zorgen ervoor dat u kunt genieten van een heerlijk portie pannenkoeken. De eigen bijdrage voor de fietstocht is € 3,- per persoon, met een max. van € 15,- per gezin. Dit is exclusief eten.

Nadat de fietstocht is getrotseerd bent u ook welkom bij ‘De Bron’. Geen tijd om te fietsen? Ook dan bent u (jij) welkom voor de maaltijd. De opbrengst is t.b.v. Stichting De Ondergrondse Kerk (SDOK). De jongeren uit de gemeente hopen dit te verzorgen, waar nog verdere informatie over volgt. Opgeven kan bij Arjan Hannewijk via e-mailadres Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. , indien u geen mail heeft graag via telefoonnummer 030-639 0010.

 

Kortom, een mooie fietstocht voor jong & oud. Wij zien uit naar uw komst!

 

Hartelijke groet,

Activiteitencomité


Voor alle data geldt : Deo Volente